Så blev det endelig dagen for afrejsen til Florida, efter mange bekymringer i ugen op til, om vi nu også kom afsted pga. askeskyen.

For første gang, var kuffert faktisk pakket og klar allerede torsdag aften, så der var god tid til en hyggelig gang aftensmad hos mine forældre fredag aften.

Nå, men vækkeuret ringede kl. 03.00 natten til lørdag, så var det op og i bad, have det sidste i kufferterne, hvorefter vi kørte op og hentede mine forældre som skulle køre os til Billund Lufthavn.

Checke-ind havde vi allerede gjort aftenen før, så vi skulle kun aflevere vores kufferter. Security-tjek gik også hurtigt, og viste sig senere er være det eneste sted vi blev tjekket….. mystik da vi plejer at skulle igennem det en 3-4 gange.
Ventetiden i lufthavnen gik med at få lidt morgenmad inden vi skulle med den lille flyver til Paris. Vi sov vist begge to næsten hele vejen, dog med undtagelse af da vi fik serveret en kop kaffe og en croissant.

I Paris blev vi næsten kørt til den fjerneste ende af lufthavnen, men imodsætning til sidst vi var her, havde vi lidt mere tid at gøre med, så vi nåede det vi skulle uden at stresse.
Vi blev lidt forsinkede fra Paris, dvs. vi kom først ud i flyveren på det tidspunkt hvor den havde departure, men hvordan i al verden kan Air France regne med, at de kan nå at fylde en jumbojet, når de først starter boarding 40 min før afgang, det var ihvertfald for lidt tid.

Det var en lidt ældre model vi fløj med, så den havde ikke tv-skærme ved hvert sæde, men på trods af det, var det nu en fin tur, vi blev sørget godt for. Desuden havde vi set det hjemmefra, så vi havde diverse ipods med, så vi fik da bl.a. set nogle afsnit af Bonderøven.

Vi endte med at lande 10 min før tid. Vi kom også gennem paskontrollen uden at bruge flere timer, og selv vores kufferter var nået frem.

For at få fat i vores lejebil skulle vi med en Shuttlebus, som jo altså holdt udenfor terminalen, og jeg skal da lige love for vi fik lidt at et chok da vi kom udenfor, altså et varmechok, 32 grader er faktisk temmelig varmt, når sidste gang man var udenfor var i Billund i 7 graders varme.smiley

Selvom vi havde læst at det kunne være et gedemarked uden lige at leje bil ved Hertz i Miami, havde vi ingen problemer, og der stod kun 2 par i køen foran os, ja også var det også en vældig snakkesalig mand der hjalp os.

Vi har fået en rigtig fin bil, selvom den skulle være mindre en den vi havde sidst, men vi har inden problemer med at have alt vores bagage i bagagerummet, dejligt smiley Vi kører i en Nissan Sentra med automatgear.

Vi fandt nemt til hotellet takket være 2 gps’er. Igen havde vi lejet en bil uden gps, og blev spurgt om vi skulle have en, men takkede nej, da vi jo har vores egen med, men igen sidder den bare i bilen, så vi kan faktisk ikke slippe for den. Godt man ikke har betalt ekstra for den, for så ville jeg nok føle mig lidt snydt, hvis jeg vidste at den bare sidder i bilerne.

Vi bor på Sleep Inn & suites Fort Lauderdale Airport, fint hotel, der har alt det vi har brug for. Endnu mere praktisk er det, at hotellet ligger lige ved siden af en Publix, hvor vi har været ovre og handle ind, og finde noget aftens mad. Rasmus ville bare have noget spaghetti og kødsovs der kunne varmes i microovnen, og jeg snuppede noget af det sushi de altid har rimelig frisk lavet i Publix. Ja, og så fik vi også købt solcreme. Det kan ikke betale sig at have solcreme med hjemmefra, det er ikke ret dyrt, og meget bedre synes vi. Vi plejer at købe noget der hedder Coppertone faktor 10 + 15, og plejer at give ca. 7-10 $.
Efter aftensmaden kørte vi et smut til stranden og kiggede, rigtig lækkert.

På vejen hjem fra stranden, holdt vi et kort stop ved Anne Kolb Nature Reserve. Derefter var det hjem og slappe af på værelset, så vi er klar til i morgen.