Idag startede vi stille og roligt, et godt stykke tid gik med at sidde og hygge os på varandaen ved vores hytte, og så fik vi også vist hytten frem til dem derhjemme via videosamtale over skype.

Idag har indtilvidere været den varmeste dag herovre, vi rundede de 36 grader ( 97 fahrenheit) i skyggen, men heldigvis luftede det, så det var til at holde ud, og så er der også aircondition næsten alle steder. Faktisk imponerende at vi ikke begge to er blevet forkølet, det er kun Rasmus ind til videre.

Senere kørte vi en tur rundt på øen. Den er ikke så turistet, men måske mere en ø der bliver brugt af folk fra nordstaterne som har huse her, eller en campingvogn som er stillet i villakvarterer (ikke som sådan trailerparks). På nordenden af øen, var vi inde og høre om vi kunne komme med en båd ud til en af de små øer der ligger lige omkring, men desværre var det alt for sent på dagen i følge damen (kl. var 13.30), så det må vi have til gode til en anden gangsmiley.

Vi fandt dog et sted hvor vi kunne komme ned til vandet, og også lidt ud på en bådbro. Skal måske lige fortælle, at der ikke findes nogle strande på denne ø, da den er omgivet af mangrove, hvis man skal på stranden skal man sejle ud til nogle af de små øer der ligger helt ude ved golf kysten, eller man skal køre til Fort Myers Beach.
Det var nu også et sjovt lille sted vi fandt ude ved vandet, folk fiskede og fangede faktisk også noget ret ofte, men selv vi kunne også se, at der var masser af fisk i vandet, da vi kunne se dem springe rundt i vandet. Vi var også heldige at se en delfin der legede i vandet et stykke ude, men det sprang så højt op af vandet, at vi sagtens kunne se det inde fra land. Vi fik også lidt at spise det sted, man kunne få mange slags fisk, og det hele var friturestegt!

Resten af dagen brugte vi hjemme på campingpladsen ved poolen, rigtig lækkert, og her var da også lidt mere liv, end den sidste plads vi var på. Her var vi rent faktisk ikke de eneste der var.

Vi ville gerne ud og spise noget seafood, så vi spurgte i receptionen om de kunne anbefale noget. Vi blev anbefalet en restaurant der hedder Red’s seafood, så den måtte vi jo hen og prøve. Det var også noget rigtig lækkert mad, men også lidt dyrere end alle kæderestauranterne, men det hele værd.

Jeg startede med thai tun (sushi tun med sesamfrø), tangsalat og en soya, ingefær, lime dressing. Til hovedret fik jeg rejer, kammuslinger og havaborre med brødkrymmel, ovnbagt med hvidløg, smør og hvidvin. Dertil blue cheese kartoffelmos. Jeg fik også en pinã colada.
Rasmus fik Bangkok rejer med sød chili sovs. Til hovedret fik han rød snapper med parmasan ost og pesto, dertil blue cheese kartoffelmos. Fik to forskellige glas hvidvin. Til sidst delte vi et stykke Key Lime Pie. Og så var vi også helt mætte.

Bloggen er i dag skrevet siddende på varandaen i mørke, mens vi har drukket de sidste øl. Vi har ikke noget køleskab, så gode råd er dyre (herovre godt nok billige) når man gerne vil have kolde øl, så vi købte en hele pose med 10 liter is, og stillede dem der i. Vi fik kolde øl, og jorden under blev efterfølgende også vandetsmiley

Vi har også fået checket ind til flyet hjem, som afgår herfra kl. 19.03 i morgen aften.