Idag gik turen fra Naples til Fort Myers, ikke en ret lang køretur, men undervejs ligger Miromar Outlet, som er et rigtig godt outlet, med meget fornuftige priser.

Inden vi nåede til Miromar, var vi inde ogs spise morgenmad på Starbucks, der er nemlig også gratis internet, og så laver de nogle rigtig gode frappachino’er (chokolademælk blendet med is) efter morgenmaden var vi dog også lige inde omkring Macy’s og Sears, hvor der også i Sears blev til lidt indkøb, inden vi fortsatte til Miromar. Ved Macy’s og Sears var der også et indkøbscenter, der var vi også inde og kigge, og der var der en dyrehandel vi lige var inde i. Nååå der havde de små hundhvalpe og kattekillinger.

Så var det blevet tid til at komme i outlet. Det er et rigtig pænt outlet bygget op som en by med alt muligt i gaderne som får det til at blive rigtig hyggeligt, f.eks. springvand og blomster.
Nå men så gik vi ellers i gang med at shoppe, og vi har fået købt en hel masse, så jeg er meget spændt på hvordan vi får det til at være i kufferterne på vej hjem, det er vist godt vi begge har remme som kan komme omkring, så de ikke så let springer op, for er ret sikker på, at vi skal op og sidde på dem, for at få dem lukket.

Vi spiste inde i outlettet, det var lige det nemmeste. Vi delte en pizza, og kunne ikke en gang spise op, de er bestemt ikke fedtede med hverken ost, skinke eller pepperonien.

kl. ca. 21 kørte vi fra Outlettet, og derfra havde vi ca. 45 min kørsel til campingpladsen på Pine Island. Da vi kom var kontoret lukket, men der var en fin kuvert til os, med hytte nr. og nøgle, så det tog vi og fandt hytten. Lidt primitiv i forhold til det andet vi har boet i, men rigtig hyggeligt. Vi mangler dog et køleskab, men heldigvis er der aircondition i hytten, som ikke består af meget mere en 1 dobbeltseng og 1 køjeseng, men tilgengæld bor vi lige ved siden af toiletbygningen. Rasmus måtte dog hurtigt på jagt, da der var et firben inde i hytten, og der blev da også lige kigget under sengene, om der var flere sjove dyr. Vi har forresten også jaget to krabber ud.